Assink Safety Footwear - webshop ontwikkeling

B2B en B2C platform voor veiligheidsschoenen

Assink Safety Footwear kwam bij mij met de vraag om voor hun een webshop te realiseren binnen het Lightspeed eCommerce systeem. Op dat moment waren zij bezig hun assortiment uit te breiden. De webshop moest een extra verkoopkanaal richting consument worden maar vooral ook een ondersteuning van hun b2b kanaal en het vergroten van de naamsbekendheid.

Klant
Assink Safety Footwear

Diensten geleverd
Webshop ontwikkeling

Bekijk het resultaat →

Responsive webshop

Ook op de mobiele webshop worden elementen en secties efficient ingezet. En net als op de desktop webshop is er op de homepagina een call to action die verwijst naar de verschillende producten. De webshop is natuurlijk responsive en past zich dus altijd aan, aan het formaat beeldscherm waarop de webshop wordt bekeken.

Aankoopproces simpel gemaakt

Door middel van een keuzetool nemen we klanten bij de hand in het aankoopproces. Met vragen als: ‘binnen welke categorie zoekt u een schoen, aan welke voorwaarden moet deze voldoen?, achterhalen we de wens van de klant.

Geinteresseerd?

Zoek je een manier om je merk te schalen. Of ben je opzoek naar een nieuwe of verbeterde website? Neem gerust contact met mij op zodat we een geheel vrijblijvende belafspraak kunnen inplannen.

Resultaat

Om binnen het budget te blijven heb ik gekozen voor een zakelijk Lightspeed thema wat past bij de producten en doelgroep van Assink Safety Footwear. Hierin heb ik met mijn expertise de huisstijl geïmplementeerd en de overige wensen, die niet in het thema terug kwamen, toegevoegd. De grotere wensen die meer tijd zouden kosten hebben we als ‘nice to have’ opgeschreven voor een eventuele volgende fase van de webshop.

Met de nieuwe Lightspeed webshop kan Assink Safety Footwear producten zelf toevoegen en online aanbieden. De voorraad van B2B en B2C zijn gekoppeld en er zit een eenvoudige registratie functie ingebouwd.