Diensten & Werkwijze

STRATEGIE • WEBDESIGN • ONLINE MARKETING

Jij hebt een wens of idee voor een website of webshop. Samen met jou achterhaal ik waar de kracht van jouw merk ligt en hoe wij dit optimaal positioneren en passend maken voor jouw doelgroep. Voor mij is dit een van de leukste uitdagingen: samen achter de kern van jouw verhaal komen en deze omzetten naar een merk dat past bij jouw identiteit. Na een eerste gesprek heb ik meestal genoeg voeding om je te adviseren en een globale richting te bepalen voor jouw merk of organisatie. Klopt dit met jouw beeld? Dan kan ik daarop starten met het vertalen van jouw verhaal naar een passend webdesign.

Ook als het gaat om een complexere website of webshop, denk ik met je mee over de integratie van interactieve onderdelen. Denk hierbij aan contactformulieren en betaalmogelijkheden; daarbij zet ik alle koppelingen voor je op. Is jouw website of webshop eenmaal live, dan wil je natuurlijk vindbaar zijn voor een groot aantal relevante bezoekers. Hiervoor zorg ik met een optimale inrichting, door bijvoorbeeld zoekmachine marketing, e-mail marketing en social media. Gedurende het hele proces sluit ik daarbij aan op jouw behoeften.

Hoe simpel of complex je wens ook is, het is jouw wens en dus uniek. Om het beeld neer te zetten dat precies bij jou en jouw merk past, ben je bij mij aan het juiste adres. Want ik gebruik jouw verhaal voor jouw merk.

01
STRATEGIE

Een sterk merk staat op een stevig fundament. Via de merkscan ontdekken we jouw identiteit en doelgroep. Met deze analyse, waarin o.a. de kwaliteiten, focus, energie, en motivatie duidelijk wordt, zoeken wij naar de unieke kracht van het merk. We leggen samen het fundament waarop we een solide merk bouwen en strategische keuzes kunnen maken. Vervolgens bepalen we de strategie die de identiteit reflecteert, relevant is voor de doelgroep en onderscheidend van de concurrentie. Vanuit hier vormen de merk scan en merk strategie samen de positionering van het merk, waarbij wij een plek claimen in het hoofd en hart van je doelgroep. De positionering vertegenwoordigt jouw identiteit en sluit aan bij de behoefte van je klant.

Identiteit & Doelgroep analyse
Merkwaarden
Positionering
02
MERKDESIGN

Bezoekers of klanten, het is de bedoeling ze naar jouw website te leiden. Hierbij is de inrichting van de pagina’s belangrijk voor de indruk die wordt achtergelaten. Samen vertalen we de rode draad in jouw merkverhaal en kunnen we bepalend zijn voor het bezoekersgedrag.

Vervolgens geven we jouw merkverhaal een gezicht met een passend webdesign die impact maakt. Hierbij komen bijvoorbeeld kleurgebruik, vorm, typografie, beeldstijl en toon allemaal aan bod. Samen met je verhaal creëren ze een gevoel waar jouw merk voor staat.

Naast een gebruiksvriendelijk webdesign, met de juiste structuur en knoppen, kan ik een webshop voor jouw merk ontwikkelen – inclusief de gewenste functionaliteiten. Denk hierbij aan domeinregistratie, webhosting en interactieve koppelingen. Een volledig service dus in de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website of webshop.

Merkverhaal
Webdesign
Webshop Ontwikkeling
03
ONLINE MARKETING

Nadat je website of webshop is opgezet, is het zaak deze optimaal te laten renderen. Hiervoor moet de achterkant van elke webpagina juist worden ingericht om bezoekers te trekken. Door te investeren in zoekmachinemarketing haal je op lange termijn meer organisch verkeer naar je website. Het zal je dus helpen bezoek naar je website te trekken vanaf een zoekmachine via een niet-betaald zoekresultaat.

Daarnaast is het mogelijk te investeren in zoekmachine advertenties om zo een hogere plek of zelfs eerste plek binnen Google te bemachtigen. Door de advertenties in te stellen op specifieke zoektermen, kan er heel gericht geadverteerd worden.

Omdat online aanwezigheid van groot belang is, kiezen veel bedrijven voor social media om hun doelgroep te benaderen. Meer volgers creëren op social media heeft een dubbele waarde, aangezien volgers die jouw content delen functioneren als ambassadeurs van jouw merk. Het is dus een hele aantrekkelijke manier om jouw merk te promoten. Ook dit kan ik voor je uit handen nemen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Google Ads (SEA)
Social Media Marketing
E-Mail Marketing

Jouw verhaal is jouw merk.

Heb je een vraag over mijn diensten of wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Stuur een bericht, dan kom ik snel met je in contact.

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy.