Branding en design, zo springt jouw bedrijf eruit.

Vertel je verhaal en prikkel je doelgroep

Misschien wist jij het antwoord op de “waarom” vraag al lang. Kun je precies vertellen waar je bedrijf voor staat en weten je klanten ook wat ze aan je hebben. Maar weten potentiële nieuwe klanten dat ook? Zien ze direct waar je voor staat, waar je goed in bent en waarvoor ze bij jou terecht kunnen? Juist om nieuwe klanten aan te spreken is een goede Branding onmisbaar. Een goede Branding vertelt namelijk je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogd de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Met een pakkend ontwerp heb je dus (indirect) invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert.

Een passende branding

Ik geloof in de kracht van online marketing en een passende branding! Een branding die jouw verhaal verteld, je doelgroep prikkelt en ervoor zorgt dat je ‘on top of mind’ blijft. Een sterk logo, aansprekende huisstijl, passende website en spraakmakende social content dragen daaraan bij. Leuk, denk je nu waarschijnlijk, maar hoe tover ik nu voor mijn eigen bedrijf een prachtig geheel uit de hoge hoed? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, beginnen bij het begin.

Branding sessie

Tijdens een branding sessie gaan we ver, heel ver! Een goede branding begint namelijk bij de kern van je bedrijf. En laat direct zien waar je bedrijf voor staat, wat je wil bijdragen en waarom klanten bij jou moeten zijn. Tijdens een branding sessie gaan we dus op zoek naar antwoorden op vragen zoals: Waarom ben je met je bedrijf gestart, wat wil je bijdragen, wat zijn de merkwaarden van je bedrijf, welke doelgroep wil je bereiken en hoe ziet deze eruit?

Logo design

Voor een bedrijf is het logo vaak een spannend onderdeel van de huisstijl, het is de hoeksteen van de huisstijl. Het logo heeft een belangrijke positie binnen de merkstrategie van een bedrijf, dus het is spannend om met het logo aan de slag te gaan. Ik begrijp deze spanning, met mijn ervaring zorg ik voor een gedegen ontwerp of restyling van uw logo. Ik maak een ontwerp dat gebaseerd is op jouw bedrijfscultuur, missie en visie. I will zorgt voor een professioneel en tijdloos ontwerp waar je trots op kunt zijn.

Een passende huisstijl voor jouw bedrijf

Als bedrijf wil je impact maken en een passende huisstijl helpt hierbij! Op basis van onze branding sessie ga ik voor jou aan de slag, elk detail wordt meegenomen en wordt verwerkt in de nieuwe branding van je bedrijf! Na de branding sessie ontvang je dus een Brandbook met daarin alle essentiële informatie van je bedrijf en een compleet nieuwe huisstijl die je vervolgens overal kunt toepassen. Dit Brandbook geeft je houvast en zorgt ervoor dat je jouw doelgroep nog beter kunt gaan bereiken. De branding sessies zijn zowel voor gevestigde bedrijven als startups enorm interessant.

Geinteresseerd?

Wil je antwoord op de “waarom” vraag, jouw verhaal aanscherpen, of is het tijd voor een nieuwe uitstraling? Dan is een branding sessie iets voor jou en sta ik voor je klaar! Neem gerust contact met mij op zodat we een geheel vrijblijvende belafspraak kunnen inplannen.