De sterke toename in online media, specific targeting en data-analyse zorgen ervoor dat je jouw doelgroepen steeds makkelijker kunt bereiken. Inzicht in de mogelijkheden? Neem contact met mij op.

Bezoekers of kopers

Een online marketeer kan je als bedrijf enorm helpen. Als ondernemer ken je als geen ander jouw sterke en zwakke punten. Een geschikte online marketeer richt zich altijd op ROI voor de klant.

Ik richt me niet alleen op demand generation (bezoekers naar je website krijgen), maar ook op de vervolgstappen. Wat doen de bezoekers op jouw website en is dit wat je wilt dat ze doen? Het analyseren, adviseren, optimaliseren en bouwen van uw online marketingstrategie en campagnes is waar ik goed in ben.

Mijn specialisme is om samen met jou op een transparante manier de ROI van je campagnes en algehele online marketing te verhogen.

Welke online kanalen zijn voor jou het meest relevant?

Welk product of dienst biedt u aan? Wie is je doelgroep en waar zijn ze het meest actief? Online marketing is geen one size fits all-oplossing. Elk product en elke dienst heeft zijn eigen unieke propositie. Daarom is het belangrijk om uw online marketingstrategie uniek te maken en af te stemmen op uw propositie, uw product of dienst en de daarbij behorende online doelgroep.

Samen met jou ga ik actief op zoek naar de perfecte online marketingstrategie, de juiste kanalen en de beste ROI op jouw online marketingcampagnes.

Conversies meten en optimaliseren

De centrale vraag binnen elk online marketingprogramma is: hoe verhogen we (sub)conversies? Dit begint met correcte gegevens. Wordt op dit moment alles goed gemeten? Zijn alle doelen correct gesteld en hebben deze doelen daadwerkelijk effect in de betreffende klantreis? We starten met een nulmeting en een concreet optimalisatieplan.

In de eerste fase is onderzoek net zo belangrijk als goede meetbaarheid: is de website geoptimaliseerd voor alle browsers en devices? Waar zitten de pijnpunten voor bezoekers en hoe kunnen we deze bezoekers verleiden tot actie? Door te meten krijg ik data en met deze data haal ik meer omzet uit jouw online marketing, of het nu gaat om de online marketing van je webshop of leadgeneratie.

Laten we samen groeien, met volledige transparantie

Mijn missie is om jouw bedrijf te laten groeien, want laten we eerlijk zijn: daar heb ik als online marketeer ook profijt van. Daarom groeien we samen. Daarom ontvang je van mij maandelijks een overzichtelijke rapportage waarin ik de resultaten van de afgelopen maand toelicht en op basis hiervan volgt een plan van aanpak met concrete verbeteringen in je online marketing. Zo weet je vooraf waar elke geïnvesteerde euro aan wordt uitgegeven en wat het oplevert.

Altijd conversie gericht

Online marketing gaat simpelweg over het rendement op jouw campagnes. Om dit rendement goed te kunnen monitoren, moet alles gemeten worden. Alle conversies samen zijn enorm belangrijk voor het succes van je promotie.

Altijd op maat

Samen kijken we welke KPI’s echt belangrijk zijn binnen jouw online marketingstrategie. Op basis van deze KPI’s bepalen we welke instrumenten we inzetten en hoe we deze optimaliseren.

Online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven en freelancers

Ik help voornamelijk kleine en middelgrote bedrijven met hun online marketing. Ik bied mijn online marketingdiensten echter ook aan voor freelancers. Op het gebied van online marketing met een beperkt budget is er voor zzp’ers vaak nog veel te winnen. Door deze online groei zichtbaar te maken en te sturen op ROI, is het ook voor freelancers aantrekkelijk om samen te werken. Ben je zzp’er en kun je wel wat online marketingondersteuning gebruiken?

Of je nu één marketingmedewerker hebt, geen of al een hele afdeling. MHmarketing bouwt met je mee en fungeert als bureau, partner en collega. Ik help jou niet alleen om inzicht te krijgen in data en resultaten, maar ik maak de campagnes ook winstgevender.

Geinteresseerd?

Ben je opzoek naar een manier om je merk of product op te schalen? Neem gerust contact met mij op zodat we een geheel vrijblijvende belafspraak kunnen inplannen.