Jouw website of webshop als belangrijkste marketing middel? Samen maken we hiermee online impact.

Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem

Voor 90% van de klanten maak ik gebruik van WordPress CMS. Dit open source beheersysteem zorgt ervoor dat jij als website eigenaar zeer snel en eenvoudig de inhoud van jouw website kunt aanpassen. Als je wilt kun je de website helemaal zelf beheren!

Het bouwen van een website is vaak een heel proces. Ik heb een transparant proces ontwikkeld om jou als ondernemer volledig te ontzorgen. Tegelijkertijd werken we van begin tot eind nauw samen. 

Mobiel first? User first!

Ik ontwerp websites en webshops altijd met de gebruiker als uitgangspunt. Door het bouwen en anlyseren van websites en klanten heb ik de afgelopen jaren een brede verzameling ‘best practices’ verzameld, die ik in elk toekomstig ontwerp toepas. Zo zorg ik voor gebruiksvriendelijke en een aantrekkelijk vormgegeven website, die voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker en aansluit bij jouw groeidoelen. 

Een meetbare website

Een website of webshop laten maken is natuurlijk niet zonder reden. Je wilt beter zichtbaar zijn, beter gevonden worden, meer offerte aanvragen of meer online verkopen. Ofwel, jouw website heeft een specifiek doel. Deze doelen moeten moeten natuurlijk ook netjes worden gemeten, anders weet je nooit wat he website onder de streep oplevert en hoe je dit kunt optimaliseren. Een plan hiervoor is daarom essentieel, zeker als uiteindelijk aan de slag wilt met online marketing. 

Responsive of adaptive

Een responsive website is een must, want het aandeel mobiele gebruikers groeit elk jaar. Bezoekers gedragen zich vaak heel anders op verschillende apparaten. Soms kan zelf de customer journey sterk verschillen op mobiel. Het is dus belangrijk dat je de inhoud afstemt op relevantie per apparaat. Met een adaptive ontwerp kan ik zelf bepalen welke elementen en informatie wel of niet getoond worden. Op deze manier bedien je de gebruiker in de meest optimale vorm. 

Geinteresseerd?

Ben je opzoek naar een nieuwe of verbeterde website? Neem gerust contact met mij op zodat we een geheel vrijblijvende belafspraak kunnen inplannen.