Mijn Merk is Mijn Verhaal

Nog niet eens zo gek lang geleden werkte ik als head of marketing bij een grote filmmaatschappij. Het was een mooie baan. Een comfortabele baan ook. Te comfortabel. Omdat ik altijd al de wens had eigen baas te zijn – baas over mijn tijd, targets en taken – besloot ik de gok te wagen. Ik begon voor mezelf, ik werd freelancer.

Een glorieuze, enerverende en vooral vrije toekomst zag ik tegemoet als zelfstandig marketingstrateeg. In werkelijkheid zat ik sneller dan ik door had weer in mijn oude routines, werden m’n opdrachtgevers mijn alternatieve bazen en ging ik ’s morgens weer ‘naar kantoor’. Was dat nou waar ik zo lang naartoe had geleefd, waar ik van had gedroomd?

Nee dus. Er ontbrak iets. En dat ‘iets’ werd niet zomaar vervuld door fluitend het roer om te gooien. Daar kwamen onvermijdelijk bloed, zweet en tranen bij kijken, realiseerde ik me. Ik heb mezelf na dit inzicht kortstondig de tijd gegund in m’n eigen sopje gaar te koken en flink te balen. Al snel kwam ik terecht in een meer constructieve modus, waarbij ik scherp ben nagegaan waarvan ik eigenlijk echt blij word, wat ik kan en wat ik nog wil leren.

Dat was, even in het kort: een job waarin ik mijn verbeelding en creativiteit leidend kon laten zijn, een ‘ambacht’ met tastbare output, waarbij ik ook mijn opgebouwde kennis en ervaring in marketing kon laten renderen. In de zoektocht naar die heilige graal, merkte ik een groeiende belangstelling in webdesign en online marketing (en ook enig verborgen en onbenut talent, al zeg ik het zelf :).

Door stevig te investeren in nieuwe skills en m’n bekende vaardigheden uit te bouwen, lukte het plotseling om het strategische van de marktbeleving, het creatieve van het webdesign en het technische van online marketing vloeiend samen te brengen. Ik voelde het aan alles – hier zit ik in de flow, dit is mijn sweet spot.

En zo werd MHmarketing geboren. Mijn eigen plek, waar ik eindeloos veel mooie uitdagingen zie om te groeien en kansen om door te bouwen. Met een fantastische balans in leren, presteren en plezier hebben. Een balans die me ontzettend veel energie geeft. En dat merk je gegarandeerd als je met mij aan de slag gaat.

Ben je benieuwd hoe deze gouden combinatie jouw merk of organisatie verder kan brengen? Hoe simpel of complex je wens ook is, na een eerste gesprek kan ik met jouw verhaal vaak al een stevige basis leggen: een fundament waar we samen op verder kunnen bouwen aan jouw merk.

Dus, doen we binnenkort een kop koffie?

Laten We Samen Werken

VERTEL MIJ MEER OVER JOUW WENS OF IDEE

Heb je een vraag over mijn dienst of wat ik wellicht voor jou kan betekenen?
Stuur een bericht, dan kom ik snel met je in contact.

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy.