JOUW VERHAAL IS JOUW MERK

Aangenaam, mijn naam is Michiel Hoorn. Ik heb een stevige marketing achtergrond, ben afgestudeerd op het onderwerp ‘online customer journey experience’, en heb inmiddels ruim 12 jaar ervaring in samenwerking met verschillende design en marketing bureaus.

Tot zo ver de inhoud, de zakelijke kant; de nodige ervaring in ‘het vak’. Super belangrijk, maar als je wilt weten met wie je werkt als je voor mij kiest, adviseer ik je nog even verder te lezen.

Voor mij is de balans tussen leren, presteren en plezier hebben van groot belang. Zo haal ik bijvoorbeeld veel energie en plezier uit het samenzijn met mijn jonge gezin, zoek ik uitdaging in sporten als kitesurfen en wielrennen en vind ik voldoening uit een vrijwilligersproject waarin ik jongeren begeleid in het maken van de juiste (loopbaan)keuzes – iets waar ik zelf ook genoeg van leer.

Het evenwicht in mijn privéleven is in die zin al lange tijd dik in orde. In mijn carrière ben ik wat langer op zoek geweest naar die balans. Na een korte en – in retroperspectief – ontzettend leerzame omweg via verschillende interim projecten, heb ik de ruimte genomen om te kijken hoe ik die balans kon vinden in werk. In het samenspel tussen leren, presteren en plezier hebben, zocht ik een draai waarin ik mijn opgebouwde kennis en ervaring kon laten renderen en tegelijk met een ‘ambacht’ mijn output tastbaar maken. Gedurende die zoektocht ontdekte ik een groeiende interesse in webdesign en online marketing en werd ik er blij van me deze onderdelen eigen te maken.

Zo kwam plotseling het strategische van de merkbeleving, het creatieve van webdesign en het technische van online marketing bijna als vanzelf vloeiend samen. Ik wist het – dit is mijn sweet spot!

En zo werd MHmarketing geboren. Mijn eigen plek, waarin ik kan delen, waar ik mijn verbeelding en creativiteit leidend kan laten zijn, iets waar ik wat tastbaars kan vormgeven. Een plek waar ik eindeloos veel uitdagingen en mogelijkheden zie om aan te gaan. Een balans die me ontzettend veel energie geeft. En dat merk je gegarandeerd als je met mij aan de slag gaat.

Lijkt het je leuk eens een kop koffie te drinken om te ontdekken hoe wij samen jouw merk van (nog) meer betekenis kunnen laten zijn? Of wil je gewoon eens sparren? Ik hoor graag van je!

Michiel

MHmarketing_Michiel Hoorn_profielfoto

Social.

Adres.

MHmarketing
Gedempte Schalk Burgergracht 41
2021AJ Haarlem

Kvk nr: 72465433
Btw id: NL001435456B11

Jouw verhaal is jouw merk.

Heb je een vraag over mijn diensten of wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Stuur een bericht, dan kom ik snel met je in contact.

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy.