Welkom in mijn digitale wereld

Ik zet uitdagingen om in groeikansen en help bedrijven hun bedrijfsdoelen te bereiken door middel van branding, online marketing en webdesign. Met de benodigde flexibiliteit sta ik in de doorgaans snel veranderende digitale wereld, waardeer de individuele relatie met mijn klanten en deel de constante drang naar zakelijk -en persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen jaren heb ik meerdere websites en webshops ontworpen, UI-UX designs ontwikkeld en merkidentiteiten en advertentiecampagnes geïmplementeerd. Dit alles resulteerde in tevreden klanten.

Heb jij een nieuw project in de planning? Ik sta altijd open voor een kop koffie om nieuwe of interessante ideeën en kansen te bespreken. Samen bepalen we de koers!

Passie voor growth.

Voor mij is zelfvertrouwen niet dat ik bekwaam genoeg ben op mijn huidige niveau, maar dat ik groei en het vermogen heb te slagen in uitdagingen en kansen die voor mij liggen. Deze passie voor groei zal mij, en daarmee mijn omgeving, op een pad van lange termijn succes brengen. 

Ik houd nieuws, blogs en educatieve video’s bij. Elk jaar kies ik trainingen waarbij ik nieuwe skills leer. Ik stel vragen op gebied van kennis en prestaties. En tot slot evalueer ik voortdurend door te kijken hoe ik mijn disciplines en gewoonten kan verbeteren. 

Het implementeren van deze passie helpt mij en mijn klanten steeds weer beter te presteren. 

Nieuwsgierig naar design.

Ik werk op de kruising van digital design en merk. Websites en e-commerce ervaringen bouwen waar klanten van houden. Omdat ik een uitsteken merk voor je wil bouwen, ben ik constant opzoek naar manieren om mijn design skills te verbeteren zodat mijn output opvalt en jouw merk kan concurreren. Ik combineer data-gedreven onderzoek met design. Hiermee bouw ik merken die meteen herkenbaar zijn. Samen ontdekken we wie jij bent of jouw bedrijf werkelijk is en waar je wilt zijn. Ik creëer een levendige merkidentiteit die het hart van je bedrijf weerspiegelt.

Samen groeien?

Ik help merken en bedrijven naar een hoger niveau. Ik ben een groot voorstander van duurzame klantrelaties, het bieden van doorlopende ondersteuning voor en het volledig uit handen nemen van het digitale werk.