Wij zijn MHmarketing. Gek op design en data.

Met webdesign en marketingdiensten brengen we verandering voor onze klanten tot stand. Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheidt van de rest. 

Met onze diensten doen we waar we van houden en waar we goed in zijn. We zijn echte vakidioten, gedreven door alle kansen in de online wereld. We inspireren en helpen je continu aan nieuwe inzichten. En we doen wat we beloven. We doen er alles aan om het potentieel van je bedrijf en je mensen te ontsluiten. Je kunt altijd op ons rekenen.

Passie voor growth

Voor ons is zelfvertrouwen niet dat wij bekwaam genoeg zijn op ons huidige niveau, maar dat we groeien en het vermogen hebben te slagen in uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Deze passie voor groei zal MHmarketing, en daarmee onze omgeving, op een pad van lange termijn succes brengen. 

Wij houden nieuws, blogs en educatieve video’s bij. Elk jaar kiezen wij trainingen waarbij wij nieuwe skills leren. Wij stellen vragen op gebied van kennis en prestaties. En tot slot evalueren wij voortdurend door te kijken hoe wij onze disciplines en gewoonten kunnen verbeteren. 

Het implementeren van deze passie helpt MHmarketing en de klanten steeds weer beter te presteren. 

Nieuwsgierig naar design

Wij werken op de kruising van digitaal design en merk. Websites en e-commerce ervaringen bouwen waar klanten van houden. Omdat wij een uitstekend merk voor je willen bouwen, zij wij constant opzoek naar manieren om onze design skills te verbeteren zodat de output opvalt en jouw merk kan concurreren. MHmarketing combineert data-gedreven onderzoek met design. Hiermee bouwen wij merken die meteen herkenbaar zijn. Samen ontdekken we wie jij bent of jouw bedrijf werkelijk is en waar je wilt zijn. Wij creëren een levendige merkidentiteit die het hart van je bedrijf weerspiegelt.

Ons team

Maak kennis met de specialisten van MHmarketing.

Michiel Hoorn

Het (commerciële) resultaat telt! Met zijn brede marketing expertise ontwikkelt hij succesvolle strategieën en campagnes. Hij is analytisch en heeft een sterke verbeeldingskracht. Hij spiegelt, prikkelt en heeft gevoel voor identiteit. Bij Michiel draait het om merken die organisaties, medewerkers en klanten in beweging krijgen.

Esther Kooistra

Esther heeft een geweldige drive. Ze is altijd op zoek naar kennis en kansen. Onderzoek, analyses en strategie vertaalt zij naar succesvolle operationele campagnes. Als SEA-expert zorgt zij ervoor dat jouw website, webshop of app beter converteert. Al haar bevindingen zijn gebaseerd op data. Aannames komen niet in haar woordenboek voor.

Geinteresseerd?

Zoek je een manier om je merk te schalen. Of ben je opzoek naar een nieuwe of verbeterde website? Neem gerust contact met ons op zodat we een geheel vrijblijvende belafspraak kunnen inplannen.