Project omschrijving

KUYICHI – PURE GOODS

Organic kledingmerk Kuyichi vroeg mij hoe zij online kunnen groeien. Met hun duurzame kleding spreken zij een specifieke doelgroep aan, maar ook een groei in de breedte is goed denkbaar. Ik help dit kledingmerk online beter vindbaar en zichtbaar te zijn. Dit doe ik aan de achterkant van de website met zoekmachine optimalisatie en met betaalde advertentie binnen Google Ads. Ook de huidige E-mail marketing wordt onder handen genomen om het contact beter te laten renderen.

SKILLS

Zoekmachine Optimalisatie
Google Ads
E-mail Marketing

CATEGORIE

Online Marketing

COPYRIGHT

Kuyichi
MHmarketing

BEKIJK LIVE WEBSITE

Meer Projecten

STRATEGIE • WEBDESIGN • ONLINE MARKETING

Wat Klanten Zeggen

“Michiel heeft mij geholpen precies de juiste sfeer te vinden voor de webshop die ik graag zou willen uitstralen. Met zijn breed georiënteerde en professionele kennis, snelle en klant gerichte service, en creatieve manier van werken heeft hij echt iets moois neergezet. Ik ben er heel erg blij mee.”

PETULA NIJEBOER- LEAH VINTAGE JEWELRY

“Door zijn scherpe blik op klantbeleving heeft Michiel mij geholpen een website te bouwen die mijn verhaal op een heldere en inspirerende vertelt. Michiel stelt de juiste vragen en geeft helder advies, en begeleidde mij op een prettige manier door dit intensieve project heen.”

ROGIER HOORN - SPOTLIGHTPROFILE NEDERLAND

Laten We Samen Werken

VERTEL MIJ MEER OVER JOUW WENS OF IDEE

Heb je een vraag over mijn dienst of wat ik wellicht voor jou kan betekenen?
Stuur een bericht, dan kom ik snel met je in contact.

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy.