Klaar voor een nieuwe standaard?

Een winnend concept is krachtig in al zijn eenvoud. Heeft weinig woorden nodig om te overtuigen en past perfect bij het merk dat je wil zijn. Dat ontstaat niet van de een op de andere dag, dat vergt risico’s en drive – de absolute wil om te komen bovendrijven en een nieuwe standaard te zetten.

Als je merkidentiteit of website eenmaal staat is het zaak deze krachtig in de markt te zetten en te laten renderen. Dit kan met online marketing, ook hiervoor kan je bij mij terecht. Ik zie vaak dat klanten uit enthousiasme vaak te snel in onderwerpen als Google Ads, de ontwikkeling van de webshop, e-mail marketing en meer duiken. Het is echter van belang om eerst goed na te denken over je onderscheidend vermogen, een ontwikkelstrategie en segmentatie van de markt. Wie een duidelijke koers uitzet en tussentijds bijstuurt op basis van analyse komt tot de beste resultaten. Ik stel optimale online strategieën op voor zowel B2B als B2C.

Ik weet hoe jij kunt uitblinken in jouw vakgebied, zowel in online branding, webdesign en online marketing.

Samen de koers bepalen

Bij het bepalen van de online strategie nemen we samen eerst een stapje terug. Samen verzamelen en analyseren we de beschikbare informatie en brengen de (online) markt uitgebreid in kaart. Vervolgens maken we gezamenlijk de belangrijkste strategische keuzes. Deze keuzes vertalen we naar een plan van aanpak per online marketingkanaal en een operationele invulling. Naast strategisch advies kun je ook voor de volledige uitvoering van jouw online marketingstrategie bij mij terecht.

01. Kennismaking

Voordat ik tot de kern van kleuren, stijl, kenmerken en kpi’s kom, wil ik meer weten over jouw bedrijf. Ik zal diep ingaan op het ‘waarom’ achter het ‘wat’ en de projectdoelstellingen.

02. Analyse en strategie

Zodra ik begrijp wat je wilt bereiken, ga ik de onderzoeksfase van je project in. We stellen een strategie en ontwikkelingsplan op waarmee we jouw doelen kunnen bereiken.

03. Bouwen en techniek

Met een duidelijl actieplan begin ik in design projecten met het ontwerpen van wireframes. Voor online marketingdoeleinden implementeer ik content -en groeistrategieën. 

04. Realisatie en livegang

Bij webdesign en branding projecten geef ik je toegang tot prototypen en een staging omgeving. Vanaf hier blijf je live op de hoogte van revisies en zie je hoe jouw project een finale vorm krijgt. Binnen online marketing zet ik uitingen klaar in een testomgeving en finaliseer daar lay-out en inhoud.

MOGELIJKHEDEN

Mijn diensten zijn jouw speeltuin voor groei. Van branding en webdesign tot merkbeleving en online marketing. Hoe kan ik jou helpen te groeien?

Online marketing.

Adverteren in zoekmachines

Social media marketing

Email marketing

Websites.

Webdesign

Webshop ontwikkeling

UX-UI ontwerp

Custom plugins

Branding.

Logo design

Merkidentiteit en styleguides

Iconografie, patronen en templates

Webonderhoud.

Hosting

Maandelijkse updates & backups

Beveiliging & malware scans